11 kilograme a dat jos Mirabela Dauer! După ce au văzut-o cum arată, toți s-au apucat să consume un produs banal în fiecare dimineață. Nici măcar nu e o dietă

mirabela_dauer-608x1024

Mirabela Dauer a reușit performanța de a slăbi nu mai puțin de 11 kilograme. În vârstă de 68 de ani, artista a mărturisit că nu a recurs la vreo dietă drastică.

 

 

Celebra cântăreață a dezvăluit faptul că nu s-a înfometat, mai ales că nu crede în astfel de cure de slăbire prin înfometare. Și, ce-i drept, astfel de diete nici nu sunt recomandate din punct de vedere al sănătății.  Așadar, și-a creat un obicei sănătos pe care l-a urmat zi de zi și despre care multe persoane spun că face adevărate minuni.

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

“Am slăbit 11 kilograme in doi ani. Toți prietenii m-au întrebat cum am avut răbdare. Am mâncat normal, nu m-am abținut de la nimic, dar in fiecare dimineață fierb o lămâie întreagă si beau apoi apa cât pot eu de fierbinte. Am ajuns să mănânc un sfert din cât mâncam înainte”, a povestit Mirabela Dauer la Antena Stars.

Devenită una dintre cele mai apreciate soliste de la noi, ea a început să cânte încă de când era elevă, în vacanțe, prin restaurante, fără ca familia sa să bănuiască nimic.

Primul său nume de scenă a fost Bella Scory, de la Scorțaru, numele de fată, apoi după căsătoria cu Dauer, Mirabela și-a păstrat numele de familie chiar și după divorțul de acesta.

Puțini știu că ea și-a dorit să devină o sportivă cunoscută. Îi plăcea foarte tare fotbalul și baschetul, dar și gimnastica.