Biletul Zilei 9 Aprilie

Biletul ZileiAu fost trimise biletele bomba catre abonati. Avem trei bilete bomba pentru acest weekend: cote 22, 42, 152.

Si avem o veste EXCELENTA:

Unul din abonatii nostri ne-a trimis un bilet genial, castigat pe baza ponturilor noastre. A mai adaugat el cateva meciuri, a luat de la noi si a obtinut cota 259! Pe care a si castigat-o! Pacat ca a pariat putin, doar 5 lei. Dar si asa, a castigat peste 15 milioane de lei, cu doar 5 lei! Merita sa pui astfel de bilete, nu? Merita sa te abonezi la FanatikSport ca sa primesti ponturi superbune, nu?

Dar iata biletul (cod 1261-NKO3DY la Superbet):

Bilet cota 259

Apare astfel o intrebare logica: de ce nu pariezi cu noi? Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar in ultimele 16 zile, avem 12 succese! (Click AICI pentru a vedea fiecare BILET)

Am incheiat luna martie cu brio, ultimele 10 zile fiind de-a dreptul excelente. Am schimbat STRATEGIA si am ales bine, am tras lozul cel mare. Astfel, in februarie si martie am castigat peste 16.000 lei (12.763 lei in februarie, 3.420 lei in martie). 

Pentru toti abonatii: deocamdata vom trimite biletele pe EMAIL, vom renunta la varianta cu parola pe site. Deocamdata, e o varianta dificila. In plus, va rugam sa verificati si in SPAM daca nu ati primit email de la noi.

BILETE BOMBA

Şi vă reamintim, unul din abonatii FANATIKSPORT a dat lovitura cu biletele si ponturile noastre!!! A câştigat peste 35.000 de euro cu unul din biletele BOMBĂ postate de Florin (click AICI pentru detalii). Iar alt abonat a castigat peste 10.000 de euro cu ponturile noastre (click AICI pentru detalii).

FELICITĂRI şi la mai multe pentru TOŢI ABONAŢII! Aşa da, aşa se câştigă la pariuri! FELICITĂRI!

Păcat că nu au intrat la COTA MAXIMĂ, dar tot e bine şi aşa. AVEM DE LUAT BANI! Felicitări celor care le-au jucat! Si vine ZIUA când le vom prinde şi în ÎNTREGIME!

De asemenea, cine a jucat în sistem biletul de cotă 93 trimis de CEZAR, are iarăşi de încasat. Au intrat 12 din 13 meciuri. Ca un sfat, mereu e bine să jucaţi biletele de cotă mare şi în sistem. 

STATISTICA LUNII FEBRUARIE

Pentru ca tot ni s-a cerut, am publicat statistica lunii februarie. In această luna am inregistrat un record absolut la pariuri. Florin a avut 27 de bilete câştigate din 29 de zile jucate. 

SUMĂ TOTALĂ CÂŞTIGATĂ:  12.763 (în jur de 3 mii de euro într-o singură LUNĂ). CLICK AICI pentru a vedea BILETELE din FEBRUARIE!

ABONARE

Pentru cei care doresc BILETELE ZILEI si ponturile furnizate de Florin, Ionut, Cezar, Adrian si Daniel K, vă rugăm să vă abonaţi!

Oricine poate primi BILETELE NOASTRE pe email dacă se abonează în următoarele ore la această sectiune.

REAMINTIM,  începând cu 1 Martie 2016, FanatikSport introduce o secţiune la care vă puteţi abona. În cadrul acestei secţiuni veţi găsi Biletul Zilei de pe FanatikSport, biletul postat de Florin, dar şi cel postat de Ionuţ. De asemenea, veti primi si biletele bomba, cele de cota 20, 40, 1000 sau chiar 5.000. Pentru a avea acces la această secţiune, se percepe un abonament lunar de 65 de lei.

Acesta se plăteşte direct, in urmatorul cont: cont RO03RNCB0094061995760002,
Banca Comerciala Romana (BCR). 

Pentru cei din afara tarii, sunt necesare codurile bancii. Acestea sunt: 

Cod SWIFT: RNCBROBU
Cod BIC: RNCB

De asemenea, abonamentul poate fi achitat si prin:

Prin paypal (mai ales pentru cei de afara), la adresa; colaborari@fanatiksport.ro.

Daca aveti nevoie de date suplimentare, sunati la numarul 0726.636.444 sau trimiteti un email la adresa: colaborari@fanatiksport.ro.

Cei care achiziţionează acest abonament vor primi pe email aceste bilete. Procedura se desfăşoară astfel:

  1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
  2. Se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va introduce adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau puteti trimite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
  3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi mailurile cu aceste informaţii.

 HAIDETI SA CASTIGAM BANI IMPREUNA!