Biletul Zilei 8 Mai

Biletul ZileiAm inceput weekendul EXCELENT: au intrat toate meciurile pe biletele de cote mari: 9, 16, 60, 64! Sunt bilete excelente, ca cel de cotă 1126 de saptamana trecuta sau ca cele de mai jos! ACESTE BILETE SUNT DOAR pentru ABONATI (vezi AICI cum te poti ABONA)

Si avem victorii in lant si la alt capitol: PONTURILE PROGRESIVE chiar rup tot! Au intrat in fiecare zi. AVEM 14 DIN 14 INTRATE: 100%. S-au castigat peste 10 milioane doar din aceste PONTURI!

FANATIKSPORT e chiar cel mai bun site de PARIURI din Romania! VINO SI ABONEAZA-TE ACUM LA NOI, nu mai pierde timp si bani!

Spre demonstratie, iata mai multe bilete de cote mari castigate de abonaţii FanatikSport. Cum e acesta de cotă 430! (click AICI pentru detalii)!

Iată mega-biletul: 

Bilet bun cota 430

Sau acesta: BILET COTA 86! 

Dar iata biletul de cota 86, felicitari pentru banii făcuţi:

Bilet castigator 5

Acest bilet vine la cateva zile după cel de cotă 259!  Zilele trecute, unul din abonatii nostri ne-a trimis un bilet genial, castigat pe baza ponturilor noastre. A mai adaugat el cateva meciuri, a luat de la noi si a obtinut cota 259! Pe care a si castigat-o! Pacat ca a pariat putin, doar 5 lei. Dar si asa, a castigat peste 15 milioane de lei, cu doar 5 lei! 

Dar iata biletul (cod 1261-NKO3DY la Superbet):

Bilet cota 259

Merita sa pui astfel de bilete, nu? Merita sa te abonezi la FanatikSport ca sa primesti ponturi superbune, nu?

Şi azi avem bilete noi, superbune, de cote de siguranta, dar si de cote mari. In plus, am trimis la abonati si biletele progresive! Primele doua au fost CÂŞTIGĂTOARE!

Pariaţi cu noi!

Apare astfel o intrebare logica: de ce nu pariezi cu noi? Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar in ultimele 16 zile, avem 12 succese! (Click AICI pentru a vedea fiecare BILET)

Am incheiat luna martie cu brio, ultimele 10 zile fiind de-a dreptul excelente. Am schimbat STRATEGIA si am ales bine, am tras lozul cel mare. Astfel, in februarie si martie am castigat peste 16.000 lei (12.763 lei in februarie, 3.420 lei in martie). 

Pentru toti abonatii: deocamdata vom trimite biletele pe EMAIL, vom renunta la varianta cu parola pe site. Deocamdata, e o varianta dificila. In plus, va rugam sa verificati si in SPAM daca nu ati primit email de la noi.

BILETE BOMBA

Şi vă reamintim, unul din abonatii FANATIKSPORT a dat lovitura cu biletele si ponturile noastre!!! A câştigat peste 35.000 de euro cu unul din biletele BOMBĂ postate de Florin (click AICI pentru detalii). Iar alt abonat a castigat peste 10.000 de euro cu ponturile noastre (click AICI pentru detalii).

FELICITĂRI şi la mai multe pentru TOŢI ABONAŢII! Aşa da, aşa se câştigă la pariuri! FELICITĂRI!