A câştigat peste 35.000 de euro la pariuri! A jucat BILETUL BOMBĂ de cotă 1006 de la FanatikSport

Fotbal5

Un parior din Satu Mare a dat lovitura la pariuri. A câştigat nu mai puţin de 157.500 lei (1,5 miliarde de lei vechi sau 35.700 euro) după ce a pariat un bilet bombă trimis de Florin, unul din membrii echipei FanatikSport.

El a pariat biletul bombă de cotă 1.006, trimis de FanatikSport abonaţilor săi săptămâna trecută (iată aici cele trei BILETE BOMBĂ cîştigătoare). A fost inspirat, a schimbat două meciuri, unul dintre ele fiind exact meciul cu probleme, PSG – Montpellier, şi a făcut cotă 1050! Dar structura mare a reprezentat-o biletul lui Florin, el a schimbat 2 ponturi, dar a păstrat 14 ponturi din biletul lui Florin, toate fiind câştigătoare!

Practic, pariorul din Satu Mare a câştigat bani cu care poate să-şi cumpere un apartament. A câştigat circa 120 de salarii medii, ceea ce înseamnă munca pe ZECE ani! Doar într-o singură ZI! A făcut banii pe zece ani doar într-o singură zi!

Aşteptăm să ne trimită fotografii cu biletul norocos sau măcar cu purcoiul de bani pe care l-a câştigat, aşa cum ne-a promis!

Alt bilet câştigător

Nu este singurul parior care a făcut bani buni. Zilele trecute, un parior din Constanţa ne-a trimis un bilet pe care a pariat 3.500 de lei şi a câştigat peste 7.800! pe Biletul Zilei realizat de FanatikSport! Click AICI pentru a vedea ACEST BILET!

Pentru toţi cei care au bilete câştigătoare, FanatikSport vă roagă să trimiteţi fotografii cu ele, pentru a le publica pe site!

Felicitări pentru SUMA CÂŞTIGATĂ!

Pentru cei care doresc să primească biletele, ponturile, blaturi realizată de echipa FanatikSport, am realizat un abonament modic (65 lei pe lună). Pentru a afla mai multe detalii despre abonament, CLICK AICI! În cadrul abonamentului, veţi primi zilnic BILETELE ZILEI, realizate de Florin (care a avut un record incredibil în luna februarie, 27 bilete intrate din 29, click AICI pentru a vedea fiecare BILET), Cezar, Ionuţ, pariul progresiv realizat de Adrian, meciul suspect trimis de Daniel K., dar şi biletele bombă de cote uriaşe!