A divorţat de soţul ei, iar acum s-a transformat total! Cum arată Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu!”

lorena

După ce a şocat pe toată lumea cu divorţul de George, cel alături de care a trăit o frumoasă perioadă de timp la „Mireasă pentru fiul meu!”, în cel de-al doilea sezon, Lorena şochează din nou. De data asta cu un nou look.

Lorena a format un cuplu cu George şi au fost împreună mai bine de doi ani de zile. Cei doi au divorţat însă, la începutul anului 2014. „Noi ne-am iubit foarte mult. Am fost un cuplu foarte iubit în casă, dar din păcate s-a terminat. Am fost căstoriţi şi de sărbători ne-am despărţit. Am băgat actele de divorţ. Trebuie să te cunoşti şi afară nu numai în casă. Nu aş vrea să spun neapărat motivul pentru care s-a terminat. Acum mă ocup mai mult de job şi de mine. De când m-am despărţit de George nu am mai vorbit cu el. Nu sunt cu nimeni acum şi îmi este mai bine singură. Eu nu cred în prieteni după relaţii. Nu regret că am făcut acest pas, au fost sentimente puternice. Exista şi gelozie. Când iubești, eşti gelos. Eu nu am fost pentru el şi el nu a fost pentru mine”, a declarat Lorena imediat după despărţire.

Cei doi au trăit o iubire intensă şi nimeni nu credea că vor ajunge la despărţire. Într-un final, aceştia au luat-o pe drumuri separate. După ce au petrecut Crăciunul împreună, cei doi au luat o pauză şi au intrat în noul an separaţi.