A fost una dintre cele mai de lux nunti din Romania! Mireasa a stat in picioare in decapotabila! Ce a urmat cand a inceput petrecerea intrece orice imaginatie! Cand o sa vezi cine au fost nasii o sa intelegi TOT

sal4

A fost nunta de cinci stele in Calarasi vara asta. Mirii Andreea si Cristi au avut nunta mare, iar nasi le-au fost Bursuc si Salam.

INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

VEZI AICI FILMUL CARE TE VA LASA MASCA!

Evenimentul a fost unul grandios. A fost chef de cinci stele, cu sute de invitati, cu nasi celebri: Gina si Dan Bursuc si Roxana si Florin Salam.

Mireasa Andreea a avut o rochie cum rar iti este dat sa vezi, cu sute de perle aplicate, iar pe cap a purtat o coroana. Au fost artificii, lux si opulenta de la inceput pana la sfarsit. Atmosfera a fost intretinuta de nasul Florin Salam, dar si de alti manelisti cu renume.

S-au dat dedicatii de zeci de mii de euro, mirii s-au deplasat cu limuzina. Mireasa, care avea ditamai rochia, a fost nevoita sa stea in picioare pe bancheta din spate. Asta pentru ca nu avea loc altfel, dar si pentru a putea fi admirata de tot orasul!