A murit unul dintre cei mai buni poliţisti din Timişoara

Marius Mayer

Politistii din Timisoara sunt in doliu. Marius Mayer, unul dintre ofiterii ce vor ramane o mare mandrie pentru care Inspectoratul de Politie Timis, a murit luni dimineata la doar 42 de ani.

Marius a decis să meargă să cerceteze alte meleaguri. Sunt absolut sigură că a simţit toată iubirea voastră şi pentru asta vă mulţumesc tuturor„, a transmis sotia sa, Alina, tuturor celor care l-au cunoscut si l-au apreciat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Marius Mayer, de la Compartimentul Urmariti, din cadrul IPJ Timis,suferise in urma cu cateva zile o interventie chirurgicala pe creier, dupa un anevrism. Din pacate, starea sa s-a agravat, iar luni dimineata ofiterul s-a stins.

Marius Mayer a fost caracterizat de colegii sai drept un politist desavarsit, care a prins zeci de urmariti international si tocmai se intorsese dintr-o misiune din Anglia.

Anul acesta a fost decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovada, dupa ce in urma muncii sale a fost prins unul dintre cei mai cautati criminali din lume, spaniolul Sergio Morate.

Marius Mayer va fi inmormantat miercuri la Bazosu Vechi.