A rasarit soarele si pe strada ei! Fosta sotie a lui Alex Velea, in bratele altui barbat!

Alex Velea sotie

Ana pare ca si-a gasit in sfarsit linistea, dupa divortul de Alex Velea Dupa o lunga perioada, timp in care nu a fost vazuta in compania altui barbat, a iesit soarele pe strada brunetei. Paparazzii SPY.ro au surprins-o intr-o ipostaza interesanta.

In imaginile realizate de Spy.Ro, Ana apare alaturi de un barbat misterios. Cei doi s-au intalnit intr-un service auto, insa nu prea au lasat loc de interpretari, chiar daca la un moment dat acesta a imbratisat-o puternic pe fosta sotie a lui Velea.

Cei doi sunt destul de apropiati si pare ca Ana se simte ocrotita in bratele barbatului, semn ca se inteleg destul de bine.

Daca la scurt timp dupa divrotul de Alex Velea, Ana a slabit foarte mult, in prezent mulatra arata mult mai bine, semn ca a trecut peste despartirea dureroasa. La un moment dat, bruneta ajunsese la 41 de kilograme.

Au fost cununati de Andreea Banica!

In 2010, Alex Velea si sotia sa au avut o nunta ca in povesti, cu peste 250 de invitati. Nasii de cununie ai artistului au fost Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, care, de altfel, este si impresarul lui Alex.