A venit la TV sa-si cunoasca jumatatea, dar si-a luat cea mai mare teapa

Tanar

Tanarul din imagini a venit in platou la „Te vreau langa mine”, pentru a trece cu mai multa usurinta de ultima relatie, dar mai ales pentru a-si cunoaste jumatatea. Insa nimeni si nimic nu avea sa prevada ceea ce s-a intamplat mai apoi.

Nerabdator si dornic sa o uite pe Diana, fosta lui iubita, prezenta si ea, de altfel, in publicul emisiunii, Silviu a venit astazi la „Te vreau langa mine” pentru a-si mai da o sansa la dragostea. Oana, o tanara inalta, supla, bruneta, a fost cea care s-a aratat dornica sa il cunoasca mai bine.
In momentul in care Oana a intrat in platou si l-a salutat pe Silviu, dincolo de panou, tanara a fost salutata inapoi de…Diana, fosta iubita a lui Silviu. In acel moment, concurentul a ramas blocat si le-a intrebat pe cele doua daca se cunosc.

„Am lucrat impreuna acum ceva timp, acum un an. Eu doar am salutat-o, atat. Dovada ca unele lucruri nu raman nepedepsite pe lumea asta”, a spus fosta iubita a lui Silviu, lasand impresia ca intre cele doua exista un complot pus deja la cale.