ACCIDENT grav pe DN 1 din cauza şoselei ude: Doi pasageri au rămas încarceraţi. S-au format cozi de maşini

accident2

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs, duminică după-amiază, pe drumul naţional (DN) 1, la Nistoreşti, în judeţul Prahova, primele informaţii arătând că două autoturisme s-au ciocnit după ce o femeie care era la volanul unuia dintre ele a derapat pe şoseaua udă.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul s-a produs în zona Nistoreşti, iar trei tineri au fost răniţi în urma impactului în care au fost implicate un autoturism Porsche şi un Seat.

Echipajele SMURD şi cele ale Serviciului de Ambulanţă Prahova au transportat la spital o femeie de 29 de ani din autoturismul Porsche, un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 22 de ani, din autoturismul Seat, care rămăseseră încarceraţi în maşină, scrie news.ro. 

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Potrivit primelor concluzii ale poliţiştilor rutieri, de vină pentru producerea accidentului ar fi şoferiţa autoturismului Porsche, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a derapat pe carosabilul ud, intrând pe contransens.

Traficul rutier în zona accidentului se desfăşoară cu dificultate, pe DN 1 formându-se coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri.

În acest caz, Poliţia a deschis dosar de cercetare penale pentru vătămare corporală din culpă.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!