Acest pompier a salvat din flacari un bebelus. Dupa 17 ani, lucrurile au luat o turnura neasteptata

Pompier

Un pompier din Washington care a scos o copila dintr-o casa cuprinsa de flacaris-a intalnit cu aceasta dupa 17 ani. Momentul emotionant a fost surprins in imagini.

Mike Hughes a ajuns in fata casei cuprinsa de flacari si a decis sa mai arunce o ultima privire. Nimeni nu stia ca in cladire se afla un copil. In chiar prima camera, pompierul a gasit-o pe Dawnielle Davson, o fetita de noua luni, in patutul inconjurat de flacari.

„Camera era plina de fum. Daca ar fi trecut 20 de secunde ar fi fost prea tarziu pentru a o mai salva”, a relatat pompierul. Dupa mai multi ani, cei doi s-au regasit pe Facebook, iar la absolvirea liceului, fata a tinut neaparat sa il invite si pe salvatorul ei. Davison a declarat presei locale ca, evident, nu isi aminteste ce s-a intamplat in urma cu 17 ani si ca tot ce stie se bazeaza pe relatari. Tanara, care a pozat alaturi de Mike Hughes, a marturisit insa ca faptul ca a supravietuit unui eveniment atat de dramatic, o face sa aiba incredere ca poate trece peste orice obstacol in viata.