Actorul Alin Panc e tată de gemene! ”O minune nu vine niciodată singură”

Alin Panc

Cunoscutul actor, carea  avut un rol și în cea mai de succes telenovelă românească ”Inimă de țigan”, are, de azi, de două ori mai multe motive de fericire.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Alin Panc a devenit tată și nu oricum, ci tată la pătrat. Brândușa, soția lui a adus pe lume două fetițe sănătoase, gemene de nota 10. ”O minune nu vine niciodată singură… Daaaaa… Vine însoțită”, a explodat de fericire actorul pe pagina lui de Facebook.

Interesant este însă că Panc și-a ascuns atât de bine viața personală de ochii curioșilor încât doar familia și cei mai apropiați prieteni au știut că parteneralui este însărcinată. Că este vorba despre o sarcină geminală și ei au aflat destul de târziu.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Hunedoreanul Alin Panc are 42 de ani și a devenit mai cunoscut publicului odata cu rolul carismaticului Mircea, din telenovela „Inimă de țigan”.

În televiziune a debutat în 2005, cu rolul lui Mihai din serialul „Lacrimi de iubire”. În 2006 aparea în rolul lui Feri Varga din „Daria, iubirea mea”, iar în 2007 și a mai jucat în ”Îngerașii”, în 2008, rolul lui Justin Aliman, în serialul britanic ”Ecaterina cea Mare” (2005) și multe altele.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT