Acum are numai iubite tinere, dar uite cum arata fosta sotie a lui Nick Radoi! Are trei fete cu ea! Imagini senzationale cu ei cinci, impreuna

nick_radoi

Nick Radoi este un afacerist care a cunoscut succesul in America, dar si celebritatea in showbizul romanesc. Dupa ce a avut o casnicie de 29 de ani alaturi de Cami, Nick Radoi a avut parte numai de ghinion in dragoste.

 INCREDIBIL! OFERTA SENZATIONALA! PARIUL BOMBA cota 3155 e GRATUIT! VEZI cum il poti PRIMI

 

„Am fost in depresie. Am iubit familia foarte mult. E foarte trist sa stai singur intr-o casa mare, din acest motiv nici nu stau mereu acolo, prefer sa tin doar prieteni. Atractia pe care ele o au fata de banii mei e normala. Eu nu sunt atat de sexy incat sa ma placa toate femeile. Mie nu imi plac femeile care cer, eu sunt un om foarte darnic. Mie imi plac relatiile de durata, nu cele pasagere”, a povestit el despre viata lui amoroasa.

Alaturi de fosta lui sotie, pe care a cunoscut-o pe vremea cand el avea doar 19 ani, iar ea avea 17, are 3 fete superbe si pe care le tine mereu din scurt.
„Am trei fete care s-au maritat doar cu romani din cauza ca nu le-am dat voie sa vorbeasca cu barbati de alta nationalitate”, a mai spus Nick Radoi pentru Kanal D.