Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Să mă despart de prietenul meu și să mă mut cu acest bărbat fermecător?”

Tanara sex baie2

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Dragă Adela,

Mă numesc Elena și am 32 de ani. Sunt cu prietenul meu de șapte ani. Prietenul meu este mai mare ca mine cu 23 de ani. Acum câteva luni, am întâlnit un bărbat care m-a fascinat. Acest bărbat mi-a luat mințile, vrea să locuiesc cu el, să ne cunoastem. De când l-am întâlnit, sunt numai cu gândul la el și nu știu cum să procedez. Să mă despart de prietenul meu și să mă mut cu acest bărbat fermecător sau să rămân cu actualul.

PERLA LA PARIURI: bilet cotă 1140

Adela răspunde:

Dragă Elena,

Sfatul meu este următorul: fă ce-ți cere inima. De ce să rămâi cu iubitul tău cu 23 de ani mai în vârstă decât tine, dacă tu te gândești întruna la celălalt? Nu e corect față de nimeni, inclusiv față de tine! Știu că e greu să te desparți după atâția ani, că el va fi rănit și va suferi, dar decât să-l minți… Însă, înainte de a face acest pas, asigură-te că poți avea încredere în noul iubit. Să nu te trezești singură și tristă. Tu și numai tu îți poți răspunde la următoarele întrebări: ai putea să-ți continui viața cu cel vechi, ca și cum nimic nu s-a întâmplat? Ai putea să renunți la cel nou, și să trăiești ca și cum nimic nu s-a întâmplat? Este ceva ce regreți, dacă faci pasul și renunți la relația ta veche? Dacă răspunsurile tale sunt toate negative, nimic nu ar trebui să-ți mai stea în cale. La ce mai trebuie să ai grijă? Ca noul iubit să nu-ți reproșeze cumva că ești ușuratică, și să-i fie teamă că așa cum te-ai dus după el, o să te duci și după altul când vei fi cu el. Explică-i clar că este singura dată când l-ai înșelat pe iubitul tău în 7 ani, deci e o situație specială și așa va rămâne.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!