ADEVĂRATUL motiv pentru care Iuliana Luciu a plecat în SUA! Ce palat i-a pus miliardarul Neculaie la dispoziţie

Iuliana Luciu

Iuliana Luciu a parasit Romania, convinsa ca „afara” are mai multe sanse sa-si realizeze visele decat aici.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Iuliana Luciu s-a saturat sa fie asistenta de televiziune, asa ca si-a dat demisia si a plecat in Statele Unite sa se faca actrita. Sora Nicoletei Luciu vrea sa se prezinte la cateva castinguri peste Ocean si sa urmeze o scoala de actorie care s-o ajute sa ajunga la Hollywood.

Deocamdata, nici o romanca care a incercat in ultimul sfert de secol sa intre in Cetatea Filmului plecand de la Bucuresti nu a reusit acest lucru.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Asul din maneca Iulianei este Ioan Neculaie, milionarul alaturi de care se spune ca ar trai o poveste de dragoste. Acesta pare dispus sa investeasca in bruneta atat cat trebuie pentru a o face fericita.

In plus, Neculaie are deja o prorpietate in Statele Unite care, la o adica, ar putea s-o gazduiasca pe Iuliana pana cand aceasta incepe sa castige proprii bani.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei

Conacul lui Neculaie se afla in Illinois, in regiunea North Shore. Brasoveanul l-a cumparat in 1998 cu suma de 1,27 milioane dolari, are 5 dormitoare, 6 bai si o suprafata construita de peste 600 mp.

Intreaga proprietate a milionarului roman masoara peste 4.000 mp. Doar taxele pe care acesta le plateste catre fiscul american pentru aceasta proprietate se apropie de 30.000 de dolari pe an.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei