Adevărul despre copilul din flori al Andreei Mantea! Tatăl micuțului a decis să-l recunoască!

Andreea Mantea1

CANCAN.ro a aflat de ce fostul iubit al Andreei Mantea nu a vrut să-și recunoască fiul. Pe lângă faptul că bruneta l-ar fi mințit că nu este copilul lui, sportivul ar fi avut și alte motive pentru care nu și-a văzut nici măcar o dată copilul.

CITESTE SI: ÎNFIORĂTOR! Iată cine construiește ARCA Apocalipsei. Bogații lumii se pregătesc de un cataclism?

Relația cu Mantea l-a epuizat

Luptătorul a avut o relație tumultoasă cu Andreea Mantea. Cei doi s-au cunoscut la ”Burlăcița” și au continuat relația și după ce sportivul a câștigat show-ul de la Antena 1. În cazul lor, dragostea a fost pe bune, însă după câteva luni de relație au început și certurile, iar când se așteptau mai puțin, bruneta a rămas însărcinată. Chiar și așa, luptătorul și Andreea Mantea s-au despărțit când vedeta TV era gravidă în câteva luni. De atunci, niciun semn din partea câștigătorului de la ”Burlăcița”. CANCAN.ro a aflat că sportivul nu ar fi atât de vinovat că nu și-a văzut fiul, nici Andreea nu i-ar da voie să-l viziteze.

Într-un fel, decizia a fost a lui, însă asta după ce bruneta i-a spus că nu e copilul lui. Mai târziu, mai ales după ce a văzut pozele cu el pe internet, fostul iubit al Andreei Mantea s-a convins că este fiul lui, iar asta pentru că asemănarea este izbitoare.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

Adevăratul motiv pentru care sportivul nu a vrut să-și recunoască copilul a fost pentru că relația cu Andreea Mantea l-a secat de energie și a fost atât de supărat pe ea încât a luat această hotărâre. Între timp, inima luptătorului s-a mai îmbunat, iar prietenii spun că ar avea de gând să-și recunoască fiul în viitorul apropiat, când micuțul va mai crește.

A devenit mamă anul trecut

Pe 27 mai, Andreea Mantea a adus pe lume primul ei copil, pe David. Deși toți medicii i-au spus că nu va rămâne niciodată însărcinată, minunea s-a întâmplat. Bruneta a adus pe lume un băiețel, pe David, de care are grijă împreună cu mama și mătușa ei.

CITESTE SI: Gestul făcut de fiica lui SALAM chiar în ziua de 8 Martie! Betty s-a dus la mormântul mamei sale. Ce A URMAT te va CUTREMURA