Adevărul despre problemele lui medicale! Busu a anunțat în direct că intră în concediu ”pentru reparații”

Busu

Toată dimineața, pe parcursul jurnalului de știri de la Pro TV, Florin Busuioc a adus vorba despre perioada de repaus pe care și-a rezervat-o, începând de mâine, pentru rezolvarea unor probleme. Prezentatorul rubricii Meteo a vorbit despre schimbarea unor piese, inducând ideea unor ”reparații” de ordin medical, iar comentariile și urările colegilor au dat un iz alarmist situației.

”O să-mi lipsești!”, i-a transmis de pe teren reporterul Ovidiu Oanță, pe ton grav, inducând ideea că pe Busu îl așteaptă o perioadă grea. ”Nu e foarte grav, dar trebuie să înlocuiesc niște piese”, a explical și Florin Busuioc și genul acesta de intervenții s-au întins pe toată perioada celor patru ore de știri, fără a se lămuri situația. Într-adevăr, Florin Busuioc intra în concediu de mâine însă, problemele lui medicale nu sunt atât de alarmante. De fapt, ne-au transmis surse din echipa lui, Busu și-a luat câteva zile de vacanță, oboseala fiind principala problemă însă, prezentatorul va profita de repaus pentru a-și rezolva una- alta. Iar când a spus că are ”piese de schimbat”, acesta s-a referit la o serie de intervenții stomatologice amânate până acum din lipsă de timp. Nimic grav, susțin apropiații lui.

”Ceea ce s-a văzut la televizor a fost mai degrabă un joc generat de colegii lui care au vrut să facă puțin haz pe seama lui. Actor bun, Busu a intrat în horă și le-a ținut isonul. Din fericire, nu este nimic grav sau care sa necesite urgență. Și-a luat concediu de odihnă și-l va folosi să-și mai rezolve din problemele pe care le-a lăsat nerezolvate din lipsă de răgaz”, ne-a explicat una dintre sursele noastre.

Așadar, Busu e bine și se va întoarce în fața hărții peste nouă zile, așa cum chiar el a anunțat.