Adevărul despre vedeta acuzată că s-a ”împrietenit” cu Photoshopul! Poze necenzurate cu formele Andei Adam!

Anda Adam

Anda Adam a fost aspru criticată de fani pentru în pozele de Facebook arăta total diferit faţă de cum prezintă realitatea. Aceştia au văzut că nu a scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, dar pe reţelele de socializare posta fotografii în care avea o siluetă demnă de invidiat

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată care sunt exact dimensiunile exacte ale vedetei, iar ,,prietenul’’ ei, Photoshopul, nu îi poate sări în ajutor. Imaginile necenzurate cu formele Andei Adam sunt perfect vizibile, chiar dacă încearcă să le mascheze cu haine largi.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Anda mai tot timpul a avut o relaţie bună cu sportul şi fitness-ul, punându-şi corpul la treabă şi mândrindu-se cu pătrăţelele de pe abdomen şi cu muşchii bine conturaţi. Mai mult, soţul ei, Sorin Andrei, este antrenor de fitness, aşa că ar fi avut toate condiţiile să fi scăpat de kilogramele în plus, însă, probabil, nu a avut dispoziţia necesară pentru aşa ceva, concentrându-se mai mult asupra creşterii fetiţei, dar şi asupre carierei sale.

Are o fetiţă de aproape un an

Anda Adam este mama unei fetiţe de toată frumuseţea, Evelin. Artista se de se descurcă doar cu soţul şi cu mama acestuia pentru a o creşte pe fiica ei şi spune că nu are nevoie de bonă. Micuţa pare să moştenească trăsăturile fizice ale lui Sorin, cel puţin asta este impresia artistei.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

anda-adam-art

Seamănă cam 90 la sută cu Sorin şi cam 10 la sută cu mine. Eu nu am o problemă cu acest lucru. Dacă moşteneşte talentul şi vocea mea, eu sunt mai mult decât încântată. Ce a moştenit de la tatăl ei este mai mult decât suficient, pentru că oricum tatăl ei este foarte frumos, adică nu am de ce să fiu supărată că nu seamănă copilul cu mine”, a precizat cântăreaţa. Anda şi Sorin plănuiesc ca fetiţa să mai aibă un frăţior sau surioară, dorindu-şi ca diferenţa dintre copii să fie de doi ani.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!