ADRIAN CRISTEA, umilit în public de BIANCA DRĂGUŞANU! Ce i-a făcut diva prinţului

bianca-dragusanu111

Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea au dat nas în nas la Târgul de nunți de la Romexpo, după mai bine de șase luni în care nu și-au vorbit. CANCAN.ro a aflat cum a decurs întâlnirea celor doi.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea a fost una tumultoasă, plină de suișuri și coborâșuri.

Cei doi au fost împreună timp de patru ani, însă certurile i-a ținut mai mult despărțiți. Totul părea că s-a terminat în 2013, atunci când Bianca l-a cunoscut pe Victor Slav, cu care s-a și căsătorit șase luni mai târziu.

Însă, lucrurile nu au stat deloc așa. În timpul căsniciei, Bianca a plecat pe furiș cu fotbalistul la Paris, însă soțul a aflat.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Mai apoi, blondina a divorțat, iar apropiații au crezut că se va întoarce în brațele lui Adrian Cristea, însă nu a făcut-o. Mai mult, Bianca a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-i demonstra fostului ei soț că îl iubește și că nu îi pasă de nici un alt bărbat.

Și-a ignorat fostul iubit!

În cele din urmă, prezentatorul TV a decis să îi mai dea o șansă Biancăi, iar în ultimele sașe luni, cei doi s-au înțeles de minune.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Ce-i drept, creatoarea de modă a avut grijă să nu îl mai supere pe Victor și a rupt orice legătură cu trecutul, ba chiar și-a schimbat și numărul de telefon, pentru ca fotbalistul să nu o mai caute.

După luni bune în care nu au mai intrat în contact, Bianca și Cristea au dat nas în nas în weekend la Targul de nunți de la Romexpo:

”El s-a uitat fix la ea, dar Bianca s-a întors imediat cu spatele, s-a prefăcut că nu îl vede. Si-a făcut treabă printre rochii, a intrat în cabina de probă. Nici măcar nu s-au salutat. Ea mi-a spus că nu are absolut nimic cu el, că nu îi poartă resentimente, dar pur și simplu nu are ce să discute cu el și nici nu vrea să îl supere pe Victor cu cel mai mic lucru”, a declarat o prietenă a vedetei, pentru CANCAN.ro, site-un numărul 1 în România.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei