ADRIANA BAHMUŢEANU a pus ochii pe un bărbat ÎNSURAT: cu cine era în TANDREŢURI

Bahmu

Petrecerea de după cununia civilă a Andreei Tonciu a fost un bun prilej pentru Adriana Bahmuţeanu să facă cuceriri. Prezentatoarea tv a stat toată seara pe ringul de dans în compania unui bărbat misterios care a făcut-o să radieze de fericire, potrivit Click.

CITESTE SI: Profeție teribilă: Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE. CÂND va avea loc CUTREMURUL DEVASTATOR

Adriana Bahmuţeanu (41 de ani) a uitat de Silviu Prigoană (52 de ani). Bruneta a făcut furori la nunta Andreei Tonciu cu Daniel Niculescu. Vedeta ta a dansat toată seara şi a zâmbit continuu. În spatele stării ei de bine se pare că se află un bărbat care a avut grijă să o facă să râdă toată seara. Adriana Bahmuţeanu l-a cunoscut la petrecere pe un bun prieten al naşului Laurenţiu Reghecampf.

Bărbatul s-a ocupat ca fosta nevastă a lui Prigoană să simtă din nou fiorii dragostei, deşi pe mâna lui stângă trona o verighetă strălucitoare. Acest detalui se pare însă cu nu l-a împiedicat pe partenerul Adrianei să-i dea târcoale vedetei toată seara şi nici prezentatoarea nu l-a refuzat.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Cei doi au încins ringul de dans, însă vedeta tv susţine că domnul misterios este doar un prieten. „Am avut o seară foarte frumoasă. Suntem prieteni. M-am simţit bine, ca în familie”, a spus Adriana Bahmuâeanu la Antena 1.

Nici nu este de mirare că vedeta tv a întors multe priviri. Adriana a purtat o rochie mulată cu un decolteu generos, care i-a pus în valoare formele. De altfel, de când a divorţat de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu parcă a înflorit. A slăbit, a trecut pe la estetician şi este pusă pe schimbări mari.

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”