Adriana Bahmuțeanu a suferit un ACCIDENT DE MAȘINĂ chiar de 8 Martie! Maşina e ZOB! Care este starea vedetei

Bahmu

Adriana Bahmuţeanu a avut parte de un incident mai puţin plăcut, chiar de 8 Martie. Prezentatoarea TV a fost implicată într-un accident de circulaţie provocat de una dintre angajatele sale, potrivit Libertatea.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

Mașina în care se afla Bahmu a fost grav avariată, însă vedeta a scăpat cu doar câteva lovituri la coaste. Dovadă că este bine a fost și faptul că Bahmu a ajuns în platou, la emisiunea ei de la Antena Stars. ”Pentru că m-am operat și nu pot să conduc am luat-o pe o fată de la mine de la atelier să mă ducă la emisiune. Cristinuța.

Ei, bine, Cristinuța a bușit mașina… a făcut-o pilaf! Bine că am ajuns la emisie… Mă doare de nu mai pot! Mă dor puţin coastele, dar sunt ok. Eram cu al meu copil în maşină. Bine că a fost ăla mic curajos şi mi-a spus că nu s-a speriat”, a declarat  Adriana Bahmuţeanu, în emisiune.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Și-a făcut liposculptură

Adriana Bahmuţeanu şi-a făcut, vineri seara, prima intervenţie estetică din şirul celor care urmează să o transforme complet.

Mai exact, prezentatoarea TV a urcat pe masa de operaţie pentru o liposculptură. Adriana Bahmuţeanu vrea să-şi facă, în mai puţin de o lună, mai multe intervenţii prin care să-şi corecteze defectele fizice. Multe dintre acestea nu vor presupune tăieturi, deoarece vor fi făcute cu laserul, astfel că şi perioada de recuperare va fi considerabil mai mică.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!