Ai pe acasă aşa CEVA? Topul vechiturilor care te vor ÎMBOGĂŢI peste noapte!

Telefon vechi

Dacă ai diferite obiecte vechi prin casă, atunci află că acum a venit momentul să te îmbogăţeşti. Nu o să-ţi vină să crezi cât valorează vechiul tău casetofon, scrie Antena 1.

Recent, pe internet au început să fie tot mai căutate telfoane vechi, console de jocuri sau casetofoane. Astfel, pentru un telefon Nokia 3310 poţi obţine până la 280 de euro, iar pentru o consolă Nintendo Gamecube preţul este de aproximativ 1.400 de euro.

Pentru un iPod din prima generaţie poţi primi în jur de 14 euro, iar vechiul tău Sony Walkman pentru ascultat casete te poate îmbogăţi cu 270 de euro.

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. buica.george@yahoo.com'George Buica

  Am telefon Nokia 3310 , Motorola,Erikson ,și altele- amconsolă Nintendo Gamecube și alte mărci . Intrebarea e ce fac cu ele ? Cum iau legătura cu cei interesati .Cum se procedează .?

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0


 2. pol.ioan@yahoo.ro'Pol Ioan

  am un telefon NOKIA 3310 –cu cine sa iau legatura pentru valorificare

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0


 3. isshogai2003@yahoo.com'viorel

  Castiguri complete la domiciliu! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: isshogai2003@yahoo.com

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 4. radu_sep23@yahoo.com'rad u

  luati legatura cu cei de la Nokia.. dupa ce i-ati imbogatit cumparand telefoane, acum se ofera ei sa va dea insutit inapoi..

  chia credeti toate balivernele care le debiteaza unii.. cine da 300 euro pe o bucata de plastic, avand in vedere ca s- au produs zeci de milioane.. nu e vreo raritate..

  trebuie sa fii prea norocos sa dai peste un colectionar asa de obsedat de vechituri, incat sa dea aceste sume pe niste plasticuri, ca asta sunt, niste plasticuri produse in masa cu milioanele, nu opere de arta unicate..

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 5. aaaaa.sssssssssa@mail.com'Nai curaj

  TELEFOANELE NOKIA 3310 ,
  Contin un microcip in ele care ajuta la descifrarea
  Sistemelor BANCARE.
  Semnat : X – X – X
  ANONYMU$

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.