ALARMĂ: MECI ARANJAT azi la pariuri! DEZVĂLUIM blat după blat

Gol

Mare atenţie la pariuri şi azi căci blaturile nu au astâmpăr, mai ales acolo unde sunt bani mulţi. Iar fotbalul, pariurile sunt domeniile cele mai corupte din întreaga lume, căci zilnic se învârt sute de miliarde. Din acest motiv, mai bine te fereşti de meciurile dubioase, suspecte de aranjamente, deşi sunt unii pariori care caută exact aceste partied.

Iar FanatikSport vă prezintă un BLAT care ar ptuea avea loc azi, un potential meci aranjat, blatul fiind spre a se termina egal sau, cel puţin, a nu câştiga gazdele.

Dar IATĂ care e MECIUL suspectat de BLAT:

Union 2013 – Vltavin 1/2.2, X/3.4, 2/4.4 (Cehia, Liga III)

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. sds@gmail.com'mere

  cota este acum 2.90 .. ce sanse are meciul asta ? vreau sa pun 1000 lei

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


 2. costins@outlook.com'Cezar Petrescu

  Sfatul nostru este sa ocoliti meciurile suspecte de blaturi, asa sfatuim mereu, nu stii niciodata cine isi mai baga coada. Dar macar e bine ca stii sa-l eviti.

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 3. dincacristian26@yahoo.com'seby

  anul acesta desi credeam ca o sa avem un Mancester U. care se va lupta la titlu am reusit sa inteleg ca nu o sa fie asa. Cu siguranta locul 3-4-5 o sa-l obtina insa in meciurile in care casele de pariuri vor avea avantaj cu siguranta v=a pierde sau o sa faca egal. Tot timpul ne uitam pe site-uri pagini sportive sau urmarim emisiuni despre anumite echipe vedem achizitii .antrenori.accidentari suspendati samd insa este exact o capcana care se pregateste pt pariorii din toata lumea . Sa va spun si de ce si cam care sunt acele echipe”: In general sunt echipele care fac cele mai mari si mai bune transferuri din lume gen Mancester U, PSG,Barcelona,Real,Bayern, samd le stim cu totii asadar acestea cu jucatorii pe care ai au la dispozitie si antrenorii lor pot face ce vor intr-un meci de fotbal ,poate se schimba ceva doar at cand joaca intre el insa intr-o alta situatie daca vor castiga fac egal sau pierd de asemenea pot marca 1gol si sa nu primeasca nici unul sau poat marca si 10 goluri pe meci.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.