ALARMĂ TOTALĂ! BLAT LA PARIURI: cotă 16! PARIAZĂ-L acum, are o SIGURANŢĂ URIAŞĂ

Blat, bani

Weekend foarte bun pentru FanatikSport. Ne-au intrat bilete de cote medii, 3, 5, 7! Iata aici codurile: 998L-QY74N1, 9982-QY74MT, 9982-QY742K! Felicitari celor care le-au jucat! Asta pe langa clasicele bilete de cota 2 si pariuri progresive! PARIURILE progresive ne-au intrat in fiecare ZI in ultimele DOUA LUNI!

Mergem mai departe cu o ofertă super-tare! FanatikSport a primit un PONT despre un BLAT care va avea loc duminica seara! Blatul este 2 pauza/1 final si are cota 16! Reamintim, blaturile pe pauza / final ne-au intrat in proportie uriasa, cel mai bun exemplu fiind cel dintre Almeria si Cordoba, cota 9.

Pentru a primi acest BLAT, aveti doua VARIANTE la dispozitie: fie va faceti cont la agentia de pariuri Fortuna, fie va abonati la FanatikSport.

Atentie, daca va faceti cont la Fortuna, veti primi doar acest BLAT. Dar daca va abonati, primiti toata oferta noastra de pariuri timp de o luna, inclusiv acest BLAT.

VARIANTA A

Îţi faci cont la agenţia de pariuri Fortuna. Da, această variantă este pentru cei care nu au cont la Fortuna şi îşi fac acum pentru a primi BLATUL DE COTA 16. Si e o variantă total GRATUITĂ! Trebuie doar să-ţi faci cont la FORTUNA de pe linkul dat de noi mai jos.

Concret, iată care sunt paşii pentru a primi BLATUL DE COTA 16:

 1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu (click AICI pentru înregistrare). Sau poti da CLICK AICI pentru inregistrare daca vrei si BONUSURILE de la Fortuna. Atentie, bonusurile ajung la 1.000 de lei, extrem de ATRACTIV!  Apasa pe butonul verde „IA BONUSURILE” si urmeaza pasii pentru inregistrare!
 2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
 3. Primeşti pe EMAIL BLATUL DE COTA 16!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA, VA RECOMANDĂM VARIANTA B.

VARIANTA B

 1. Te abonezi la FanatikSport. Avem circa 1.000 de abonaţi care fac bani zilnic din ponturile şi biletele noastre! În plus, echipa noastră numără 12 pariori profesionişti, iar oferta noastră include toate tipurile de pariuri! Iar biletul este foarte IEFTIN: doar 90 de lei pe lună!

Mai precis, FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri pentru ABONAŢI:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2 (zilnic)
 • Meciuri live (aproape zilnic)
 • Proiect Martingale (de câteva ori pe săptămână)
 • Ponturi individuale (aproape zilnic)
 • Pont pe goluri: peste 2.5 goluri (zilnic)
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 174 câştigate din 178) – zilnic
 • Meciuri suspecte – blaturi (la câteva zile)
 • Bilete de cote mari (mai ales în weekenduri sau zile cu ofertă bogată)

Iata si bilantul pentru SEPTEMBRIE SI OCTOMBRIE, cand s-au castigat peste 20.600 de lei (CLICK AICI).

   2. Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona  (abonamentul este 90 de lei pe luna):

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

3. Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se sună sau se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va transmite adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic biletele pe email. Ele se transmit zilnic, între orele 2-3.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (colaborari@fanatiksport.ro).

ALEGE ACUM UNA DIN ACESTE DOUĂ VARIANTE ŞI IA BLATUL DE COTA 16. ALEGE VARIANTA CARE-TI CONVINE CEL MAI BINE!