ALEGERI LOCALE 2016. Se ştie numele primului PRIMAR ALES. Este de la PNL

vot4

ALEGERI LOCALE 2016. Cu un singur candidat la funcția de primar și doar cu o listă de consilieri locali depusă de PNL, comuna hunedoreană Bătrâna își cunoaște deja aleșii locali pentru următorii patru ani, după ce la urne se prezentaseră deja, duminică după-amiază, mai mult de jumătate dintre cei 108 locuitori cu drept de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Radu Herciu (PNL) conduce mica așezare din Munții Poiana Ruscă din anul 2000. A fost singurul om din sat care s-a înscris în cursa electorală.

ALEGERI LOCALE 2016. „Simt că mandatul acesta va fi cel mai greu pentru mine, deoarece oamenii vor avea așteptări mult mai mari din partea mea. Zilele trecute mi-am făcut un bilanț al anilor trecuți și am constatat că am avut și nerealizări pentru comună. De aceea, cred că trebuie să bat mai tare pe la uși, pentru ca această comunitate să fie ajutată. Suntem noi izolați în munte, dar eu trebuie să fac mai mult pentru acești oameni eroi care au rămas aici”, a declarat primarul comunei Bătrâna pentru Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. Prioritatea sa în mandatul 2016-2020 va fi clarificarea statutului și modernizarea drumului care face legătura între centrul de comună și DN 68 A Deva-Timișoara. Pentru că nu este catalogat ca un drum județean, acesta nu poate fi reabilitat în mod legal din fonduri ale administrației publice sau ale Consiliului Județean Hunedoara.

ALEGERI LOCALE 2016. În comuna Bătrâna mai trăiesc acum 115 persoane, dintre care 73 locuiesc în satul Bătrâna, iar restul în localitățile Piatra, Fața Roșie și Răchițaua. Media de vârstă a locuitorilor depășește 60 de ani.

ALEGERI LOCALE 2016. „Ultimul copil s-a născut în comuna Bătrâna în anul 2015. Este o fetiță. Mi-aș dori ca peste ani să se poată bucura de condiții mai bune în comuna Bătrâna”, a conchis primarul Radu Herciu.