ALEX VELEA s-a pozat în pat cu ANTONIA! Aşa arată momentul INTIM

Velea art

Cântăreţul Alex Velea a postat în urmă cu puţin timp o imagine desprinsă din intimitatea dormitorului său şi al Antoniei, care a reuşit să strângă un număr record de aprecieri, pe reţeaua socială pe care a apărut. 

Mai exact, cuplul de artişti apare în patul din dormitor. Iar dacă Alex Velea e la bustul gol, Antonia a decis să poarte pentru această fotografie o rochiţă cât se poate de scurtă, în care şi-a etalat picioarele lungi. Totuşi, despre ţinuta Antoniei nu ne putem da noi cu părerea, însă nici nu trebuie, fiindcă Verdict.ro, site-ul numărul 1 de fashion review din România, a făcut-o deja într-un articol în care este atent analizată o ţinută purtată de către cântăreaţă.

„Mamă, ce te ţine omul lângă el, Antonia! Eşti de invidiat“ sau „Un cuplu superb“, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fotografiia lui postată de către Alex Velea le-a primit,pe Facebook. Totuşi, au fost şi unii internauţi care au vrut să fie uşor sarcastici faţă de postarea cântăreţului, aşa că acesta s-a trezit cu mesaje de acest tip: „El stă în pat, că e mai mic…  Să nu se vadă diferenţa mare de înălţime“.