Alina Eremia şi Lora, în rochii aproape identice la acelaşi eveniment! Reacţia lor când au dat nas în nas, de milioane

Alina si lora

Surpriză neplăcută pentru cântăreţele Lora şi Alina Eremia. Prezente, joi seară, la un eveniment din Capitală, cele două au avut parte de un moment stânjenitor când au dat nas în nas. Deşi au petrecut ore bune pentru a se coafa, machia şi alege ţinuta pentru petrecere, au constatat că alegerea lor a fost….similară.

Cele două artiste au purtat aproape acelaşi model de rochie şi, deşi niciunei femei nu i-ar plăcea să aibă o apariţie la indigo cu a alteia, au încercat să depăşească momentul cu zâmbetul pe buze şi să găsească scuze.

 „Doar ca e altă culoare altă lungime altă croială. Nu e din magazin e croită special pentru mine. Adică nu am intrat amândouă să ne luam rochiile din acelaşi loc. Este un gen de rochie. Nu sunt la fel.”, a scris Lora pe Facebook.
Chiar dacă modelul de rochie a semănat, cele două au zâmbit frumos întreaga seară şi au încercat să nu pară deranjate de intâmplare. Ba chiar s-au lăsat fotografiate împreună.

Lora este o cunoscută cântăreaţă din ţara noastră care a debutat prin participarea la un concurs de voce. Alina Eremia a debutat în muzică de când era foarte mică, reuşind să ajungă acum în topul celor mai bune voci.