ALINA PUŞCAŞ a fost azi la ecograf şi a avut parte de o surpriză. „Vom avea…“

Alina Puscas

Prezentatoarea TV Alina Puşcaş pare să fie în al nouălea cer, asta de când a aflat că va deveni, din nou, mămică. Aceasta va aduce pe lume cel de al doilea copil, iar cea de-a doua sarcină a venit la un interval relativ scurt faţă de prima.

Totuşi, surprizele par să se ţină lanţ pentru femeia de televiziune, pentru că în urma unei vizite la ecograf, Alina Puşcaş a primit un răspuns la care atât ea, cât şi soţul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu au sperat din tot sufletul.CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România a aflat toate detaliile.

Mai exact, un control de rutină pe care l-a făcut astăzi i-a confirmat Alinei Puşcaş o dorinţă pe care o avea încă de când a aflat că urmează să devină din nou mămică. „Şi eu, şi Mihai sperăm să fie fetiţă“, spunea Alina Puşcaş la un moment dat şi iată că în urmă cu puţin timp ecograful a confirmat acest lucru.

„Vom avea o fetiţă“, le-a povestit plină de entuziasm Alina Puşcaş colegelor sale de la Antena 1, imediat ce a aflat marea veste. Cel mai probabil, vedeta însărcinată în 4 luni va naşte la începutul lunii noiembrie. Prezentatoarea TV este deja mama unui băieţel de doar 9 luni, pe nume Alexandru, căruia nici nu a apucat să îi organizeze botezul, pentru că Alina Puşcaş a rămas însărcinată într-un interval atât de scurt.