ALINA VIDICAN, implicată într-un dosar penal. Ce ILEGALITĂŢI a făcut nevasta lui Borcea ca să nu-şi piardă soţul

Alina - Borcea

Un raport al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), ce a scos la iveală faptul că fostul acţionar al clubului Dinamo ar fi încăltat regulile puşcăriei Poarta Albă, i-ar putea băga în belele pe Alina şi Cristi Borcea.

Oficialii ANP vorbesc despre diverse sume de bani pe care milionarul le primea de la soţia lui prin intermediul mai multor deţinuţi, scrie Spynews.

Acest lucru ar putea declanşa, potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, o anchetă menită să stabilească ce anume făcea Cristi Borcea cu banii primiţi. Mai mult, să infirme sau să confirme suspiciunea că milionarul ar fi avut legături strânse cu angajaţii închisorii Poarta Albă.

Potrivit documentului întocmit de corpul de control, complice i-a fost chiar Alina Vidican. Soţia milionarului ar fi alimentat cardurile mai multor deţinuţi, banii urmând să ajungă într-un final la soţul ei. Mai mult, prin intermediul mai multor deţinuţi, i-ar fi trimis acestuia pachete cu alimente, mult mai multe decât avea acesta dreptul. În sprijinul acestor acuzaţii vin declaraţiile deţinuţilor, conţinute în raportul ANP. „Ultimul pachet a fost pentru domnul Borcea. Se mai întâmplă să îmi fie puşi bani în cont de către soţie sau apropiaţi ai acestuia” sau ” m-a rugat deţinutul Borcea să ridic două pachete în locul lui; eu doar le-am trasportat de la sectorul de vizite la celula lui”, după cum se arată în se arată în document.

Raportul ar putea fi motivul pentru care, după şederea la Arestul Central al Poliţiei Capitalei, Cristi Borcea a fost transferat la penitenciarul Jilava. Potrivit unor surse judiciare, fostul preşedinte executiv al Clubului de fotbal Dinamo ar solicitat să fie transferat la Penitenciarul Poarta Albă, însă nu a primit aviz favorabil.

Cristi Borcea execută o pedepsă de şase ani şi patru luni de închisoare după ce, în martie 2014, a fost condamnat în dosarul transferurilor de jucători.