Am găsit CHEIA SUCCESULUI la pariuri: iată METODA UNICĂ prin care-ţi intră TOATE BILETELE

Leicester

FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, oferă mai multe tipuri de bilete. În genere, le putem împărţi în cinci mari categorii: bilete de siguranţă (cotă 2 şi ceva), ponturi progresive, meciuri live, potenţiale blaturi şi bilete de cote mari.

Aparent surprinzător, dintre acestea, cea mai mare rată de câştig le au PONTURILE PROGRESIVE. Şi nu orice rată, ci 100%.

De când testăm o strategie nouă, de circa trei săptămâni, am avut o rată de SUCCES inimaginabilă: 100%! Da, 100%. Am avut 14 linii de pariuri progresive, au intrat toate! Exact, toate! S-au câştigat, astfel, peste 10 milioane, pornind de la o sumă destul de mică!

METODA

Totuşi, această metodă este accesibilă doar ABONAŢILOR. Cu doar 65 de lei pe lună beneficiezi toate tipurile de pariuri realizate de FanatikSport, nu doar de ponturile PROGRESIVE (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).