Ami, adevarul despre „Ferma”! Uite ce nu s-a vazut la televizor si care sunt cu adevarat conditiile din emisiune

Ami Ferma Vedetelor

Multa lume s-a tot intrebat daca in „Ferma” conditiile sunt atat de dure precum sunt prezentate la televizor. Ei bine, Ami, una dintre concurentele eliminate, a marturisit ca a facut foamea si ca in perioada petrecuta la filmari a slabit patru kilograme.

„Participarea la <> a fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o până acum. Tot ceea ce vedeţi voi la televizor este pe bune, chiar am făcut foamea…Eu am slăbit aproape patru kilograme. De când am ajuns acasă, le-am pus la loc. A fost chiar foarte greu, conditiile au fost destul de grele, dar tocmai asta este ideea acestui joc. E o emisiune care se bazează foarte mult pe psihic şi scoate foarte uşor în evidenţă defectele sau calităţile umane.

Pentru mine a fost o experienţă foarte tare. M-am simţit bine acolo, însă pot spune că este un lucru care nu mi-a plăcut şi anume faptul că lumea era foarte pusă pe ceartă, pe scandal. Eu nu sunt acest gen de persoană şi a fost de-ajuns cât am stat acolo. Totodată, mi-a oferit oportunitatea să învăţ foarte multe despre oameni şi despre mine. Am dus enorm lipsa cartofilor prăjiţi, dar şi a telefonului, practic, a legăturii constante cu prietenii şi familia”, a declarat Ami pentru ziarulring.ro.