Andi Moisescu – “În relaţia cu Olivia, mie îmi revine sarcina spectacolului”

Andi Moisescu si Olivia Steeer

Andi Moisescu, realizatorul emisiunii “ApropoTV” şi jurat în show-ul “Românii au talent” de la ProTV dezvăluie secretul relaţiei lui perfecte cu Olivia Steer. Părinţi a doi copii, Andi si Olivia au înţeles cât de important este  să îţi hrăneşti permanent relaţia.

Andi, relaţiile de lungă durată încep să fie din ce în ce mai rare. Care este secretul relaţiei voastre, cum aţi reusit să o păstraţi vie în toţi aceşti ani?

Mi se pare că întrebarea sugerează cumva răspunsul. Pe scurt, avem puţină grijă la felul în care hrănim relaţia. Cu un profesionist în alimentaţia sănătoasă ca Olivia în casa, nici măcar nu-i atât de greu. Mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei.

Cum v-aţi schimbat de-a lungul anilor, de la începutul relaţiei şi până acum? 

Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului. Şi poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, aşa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment şi priveşti puţin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate.