ANDRA, decizie radicală: „Nu mai fac sex o săptămână cu Măruţă!” Care e MOTIVUL

Andra1

Un moment de streaptease..inedit la susținut un bărbat de…un stat jumate, din Constanța, scrie Cancan! După ce l-a văzut, Andra a spus ca nu-i mai trebuie să se atingă de Măruță…timp de o săptămână!

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Ibriș Mihai, din Constanta, i-a lăsat pe jurati  când oripilați, când cu gura căscată, pentru ca bărbatul, de înalțime mică, a ales un moment inedit de striptease! Piticul  a ales o melodie reprezentativă a lui Joe Cocker și s-a dezbrăcat, unduindu-se provocator pe ritmuri, până ce a rămas într-o pereche de….bermude cu bretele…aurii!

”Îți place sa dansezi sau să faci sex…” l-a întrebat Mihaela Radulescu, după care a continuat în aceeași direcție ”Iti plac amândouă odată”.

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida are un soţ ca-n poveşti: Cum arată soţul ei

Omul i-a satisfăcut curiozitatea ”..separat, aia… acasă” i-a spus stripperul de ocazie, ușor jenat.”Da…te-ai gândit sa ai o partenera? l-a mai întrebat Rădulesca, pusă imediat în fața unui răspuns categoric…”Nu!!!”

Nici măcar Andra nu s-a putut abține: ”După ce vezi momentul ăsta nu îți mai trebuie o săptămâna să faci dragoste” a zis soția lui Măruță.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei