Andra și-a schimbat look-ul. Vezi cum și-a făcut apariția la petrecerea Pro Tv-ului

andra-breton-2

Andra se numără printre vedetele care nu au jonglat prea mult cu coafurile, însă atunci când a vrut să-și facă o schimbare de look a luat pe toată lumea prin suprindere. Ultima ei tunsoare a făcut-o cu greu de recunoscut.

Joi seara, Andra a apărut la petrecerea organizată de trustul din Pache Protopopescu cu o nouă tunsoare. Cântăreața a optat pentru o coafură în coadă, care să-i pună în evidență noul breton. Dacă până acum Andra a fost destul de consecventă în ceea ce privește coafurile și tunsorile, fiind mai îndrăzneață doar în videoclipuri unde își punea peruci, de aceasta dată a luat prin surprindere și a apărut public.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Andra a fost felicitată de toată lumea

Cu o fizionomie care îi permite aproape orice tip de tunsoare, Andra a primit doar laude pentru noul ei look. Toți cei prezenți la eveniment i-au spus că abia au recunoscut-o, dar că bretonul o avantajează și îi vine de minune. Dovadă că o schimbare de imagine este mereu binevenită în viața unei femei, stă și faptul că Andra a făcut un adevărat spectacol la petrecerea organizată special pentru vedetele și angajații trustului Pro.