Andra si Catalin Maruta nu se opresc: au doi copii superbi si inca mai vor

Andra

Nici bine nu a devenit mamica pentru a doua oara ca sotul, Catalin, i-a pus gand rau Andrei, se pare! Prezentatorul tv isi mai doreste copii! Si nu unul… ci doi, trei…

Andra si Catalin Maruta au atras toate privirile, zilele trecute, la evenimentul organizat de Viva. Inca de cum si-au facut aparitia, toate blitzurile erau pe ei. Mai toata lumea si-a indreptat privirea catre intrare ca sa vada doi soti imbracati la patru ace, tinandu-se de mana, cu zambetul pana la urechi care parca imprastiau numai energie pozitiva.

Desi erau pe fuga, reporterii WOWbiz.ro au reusit sa vorbeasca cu Andra si Catalin, timp de cateva minute. Prezentatorul tv ne-a dezvaluit ca si-a ales tinuta pentru eveniment, ajutat de un prieten, insa nu a iesit din casa pana nu a avut “acordul” sotiei Andra.

“Eu am niste prieteni foarte buni, unul din ei, Razvan Mercan mi-a zis: “Maruta, te imbraci asa. E cocktail party si e bine”. Iar eu am ascultat de el. Inainte sa ies din casa i-am trimis poza Andrei, ca sa vada tinuta”, ne-a declarat Maruta.

“Catalin m-a intrebat: “e bine?” Si eu i-am zis: e bineee…! Ne-am imbracat frumos. Asa zicem noi”, l-a completat cantareata, cu zambetul pe buze.

Cei doi nu s-au ferit sa-si arate dragostea unul fata de celalalt, chiar daca erau la un eveniment monden. Andra si Catalin Maruta s-au tinut de mana si s-au giugiulit. “Suntem impreuna si ne iubim. Asta conteaza”, ne-a spus artista.

Sotii Maruta isi iubesc copiii, pe David si pe Eva, ca pe ochii din cap si si-au propus sa le mai faca fratiori si surioare. “Nu se compara cu nimic dragostea fata de copii. Ne mai gandim la copii, 1,2,3…  Cati o vrea Dumnezeu”, ne-a spus Catalin. Andra l-a completat imediat: “11,12,13 piesa lui Shift (artistul are o piesa in care unul din versuri contine aceste cifre – n.r.)…”.