Andra și Măruță s-au îngrijit personal de ultimele ore de ședere în România ale lui David Bisbal

Andra terasa

Celebrul artist spaniol a avut parte de cea mai bună tratație pe perioada șederii în România, iar de asta s-au ocupat personal Andra, artista pentru care a venit în țară și cu care a filmat un videoclip ce va fi lansat în toată lumea, și soțul ei, Cătălin Măruță.

Se pare că mâncarea românească este pe placul lui Bisbal. După ce Libertatea a dezvăluit în exclusivitate că celebrul artist a fost protaganistul unui adevărat festin cu mici, la trei dimineața, menit să marcheze încheierea filmărilor, fotoreporterii nostri l-au surprins din nou înfruptându-se din bunătățile preparate pe meleaguri românești, în aceeași companie. Practic, profitând de prea puținele raze pe care soarele le-a răspândit weekendul ăsta în București, Andra și Măruță, care, se pare, s-au însărcinat să-l ducă pe artist la aeroport, au decis să-i ofere o ultimă masă, în aer liber, așa că au făcut un mic popas la un local de fițe de pe malul lacului Herăstrău, în drum spre aeroport.

Bisbal ar fi trebuit să se îmbarceîn jurul orei 16, așa că timpul le-a permis micul festin. La masă însă, se pare, au fost abordate probleme pragmatice, întrucât hohotele de râs n-au fost prea multe sau prea zgomotoase, ci a predominat mina serioasă. Discreți, cei trei au terminat de mâncat și au pornit către ”Henri Coandă” pentru a-l îmbarca în siguranță pe celebrul artist. Cu burta plină.