Andreea Bălan, declaraţii cu câteva zile înainte marele moment!

andreea-balan-aproape-goala

Mai are câteva zile şi o să nască, dar este pregătită! Mai are şi emoţii, însă este gata să facă cunoştinţă cu fiica ei, Ella Maya. Totul se va întâmpla peste câteva zile.

Un român este CEL MAI BUN PARIOR din LUME! Are procentaj de peste 90%! CUM POTI AFLA CE pariaza zilnic

Într-un interviu acordat în direct, prin telefon, pentru emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars, Andreea Bălan a povestit despre tot ce i se întâmplă. „Aştept! Săptămâna viitoare ar trebui. Nu aş vrea să zic ziua ca să am puţină linişte. Este cezariană. E destul de greu, trebuie sa stau mai mult în pat. Mă bucur că nu am luat mult, ci numai 10 kilograme. Camera e pregătită, absolut tot ce îmi trebuie pentru 2-3 luni. Hăinuţe, sterilizator, vreau să o vad, să văd ca e sănătoasă, că e în regulă. Cu toţii avem emoţii şi aşteptăm! Ne-a plăcut foarte mult Ella şi am adăugat şi Maya, rămâne Ella Maya. Mi-a schimbat culoarea la maşină, era neagră şi am făcut-o albastră. Toate declaraţiile mele oficiale sunt în spynews.ro şi acolo pot găsi oamenii toate informaţiile despre mine, doar pe spynews.ro”, a spus blondina.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Andreea Bălan a anunțat în luna mai, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că este însărcinată și că urmează să devină mamă pentru prima dată în luna octombrie. Tatăl copilului e actorul George Burcea, actualul partener de viață al vedetei. Numele pe care-l va purta fiica lor e Ella Maya.