ANDREEA BĂLAN, gravidă în 5 luni, declaraţie şocantă. „Nu am spus că mă căsătoresc…”

Andreea Balan

Andreea Bălan (31 de ani) şi actorul George Burcea (28 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului „Rece”. Din iulie 2015 formează un cuplu, iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată, deoarece vor deveni părinţi peste patru luni.

Vedeta nu are încă în plan căsătoria, dar dacă totuşi s-ar întâmpla, nu îşi doreşte o nuntă tradiţională, scrie cancan.ro.

„Nu am spus că mă căsătoresc. Mai întâi copilul. Nu îmi doresc o nuntă tradiţională, cu rochie. Dacă vreodată aş face ceva aş merge pe o plajă frumoasă, aş vrea să fie într-un mod aparte. Momentan nu intră în plan căsătoria”, a declarat Andreea Bălan.

Despre copil, cântăreaţa a spus că nu ştie încă dacă este băiat sau fată, dar la ultimul control a aflat că se dezvoltă armonios şi că totul este în regulă. Mai mult, a început pregătirile pentru a-şi aduce copilul acasă

„Nu am optat încă pentru o naştere prin cezariană, mă gândesc că poate o să nasc natural. Camera am ales-o deja.” În ceea ce priveşte numele, cei doi viitori părinţi nu s-au hotărât, dar ştiu că bebeluşul lor va avea două prenume: „unul de sfânt şi unul internaţional”, după cum chiar Andreea a declarat.