Andreea Bălan l-a prins pe Dumnezeu de-un picior. Actorașul ei face până și asta!

Andreea Balan

După câteva relații eșuate, Andreea Bălan pare să-l fi găsit pe bărbatul visurilor sale, care nu doar că-i este alături și are ochi doar pentru ea, dar o și ajută la treburile casnice.

A suferit după Keo luni de zile, mai ales că acesta a înșelat-o, și nici americanul Michael, cel care i-a succedat pe lista iubiților săi, nu a fost apoi alegerea potrivită. Iată însă că, de luni bune, Andreea Bălan pare să-l fi găsit pe bărbatul visurilor sale. E frumușel, e actor, dar în plus mai e și harnic și bun la toate. Ei bine, George Burcea, actualul partener al vedetei nu doar că are ochi numai pentru ea, dar este la fel de cuminte și în lipsa sa.

I-a dovedit asta Andreei recent, cu ocazia vacanței pe care artista a petrecut-o peste Ocean. Rămas singur în țară, acesta și-a văzut liniștit de proiectele sale, dar și de ”bunurile” iubitei, de care a avut mare grijă.

George a păstrat curățenia în vila Andreei, și-a făcut timp să-i hrănească patrupedul, dar și să-l plimbe pe Jack prin pădure. Cățelul Andreei s-a atașat, la rându-i, foarte tare de iubitul acesteia, pe care era însă foarte gelos la începutul idilei lor.