ANDREEA BĂLAN, mesaj incredibil pe Facebook. „Am fost abuzată sexual de tatăl meu”

Andreea Balan

Andreea Bălan a primit un mesaj incredibil de la unul din fanii ei virtuali. O tânără a rugat-o pe cântăreaţă să o ajute, spunând că a fost abuzată sexual de tatăl ei.

„Vă scriu din disperare. De mică am fost abuzată sexual eu şi sora mea de tatăl nostru. Avem o mamă bolnavă şi alcolistă care ne bătea până leşinam. Tatăl în fiecare zi ne maltrata. Vă jur din inimă că nu mint cu nimic. La 15 ani am fost operată de o tumoare, avea 5 kg.

Sora mea e operată la inimă. Mama mea se îmbăta zi de zi, bea spirt. Tatăl meu când mă prinde, trage de mine, ca să scap de el m-am măritat. Încerc să fac cumva pentru a o aduce pe sora mea lângă mine deoarece stă în chirie la 65 de km de mine. Vă rog din inimă, ajutaţi-ne, dacă puteţi. Vă implor, vă mulţumesc”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Andreei Bălan.

Andreea Bălan i-a răpuns celei ce i-a lăsat mesajul. „Daca e adevarat ce spui, du-te la politie si raporteaza tot! Daca ai trecut prin atatea si ai rezistat, esti o luptatoare!”, a încurajat-o Andreea Bălan pe tânăra care i-a scris pe facebook.