Andreea Bălan nu a anunțat sarcina până nu s-a asigurat că evoluează perfect

Andreea Balan

Andreea Bălan și-a văzut visul împlinit. Artista în vârstă de 32 de ani va deveni mamă peste fix cinci luni. Blonda a intrat déjà în al doilea semestru de sarcină și totul decurge perfect. „Sunt emoționată și fericită să împart cu voi că voi avea un copil cu iubitul meu, George (n.r. actorul George Burcea). Mulți dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Facebook.

Andreea nu a făcut marele anunț până când nu s-a asigurat că sarcina evoluează fără probleme. Și, potrivit apropiaților artistei, pentru a fi convinsă de asta, ea a apelat la serviciile unei clinici din străinătate. Mai précis, Andreea a făcut toate testele și analizele necesare în America, în luna aprilie, când a făcut o excursie aparent neprogramată peste Ocean, împreună cu mama ei.

Mama ei a aflat prima

Se pare că aceasta a fost și prima persoană care a aflat că Andreea va deveni mamă și a ținut să-I fie alături încă de la început, pe tot parcursul sarcinii.

Andreea Bălan este însărcinată în patru luni, cu iubitul ei, George Burcea care, ieri, s-a declarat public ”cel mai fericit tătic”. Cei doi au o relație frumoasă, ce durează de aproape un an și își doreau enorm să devină părinți.