ANDREEA BĂNICĂ, critici dure din partea fanilor! Fotografia care a stârnit controverse ”Eşti penibilă! Ai ajuns să…”

banica

Andreea Bănică a stârnit controverse cu o fotografie pe care a postat-o pe o reţea de socializare. Fanii au fost revoltaţi şi i-au adus diverse şi reproşuri. Dar nici Andreea nu s-a lăsat mai prejos şi le-a dat replica răutăcioşilor.

Andreea Bănică este foarte activă pe reţelele de socializare, comunică şi împărtăşeşte multe dintre momentele ei cu prietenii virtuali, postând clipuri şi fotografii.

Cântăreaţa a postat o fotografie în care, venită de la un eveniment, înfometată, a decis să ia masa. Însă criticile nu au întârziat să apară, unii dintre prietenii virtuali i-au reproşat faptul că mănâncă machiată. ”Aşa mănâncă vedetele cu ruj pe buze ? Nu eşti la restaurant!”, spune una dintre persoanele care îi urmăreşte activităţile Andreei.

Dacă ai intra mai des pe aici, ai observa că mai devreme,am fost la un eveniment, iar acum am ajuns acasă şi mănânc! Ce este rău în asta?”, i-a răspuns vedeta.
O altă domnişoară i-a spus: ” Eşti penibilă…aici s-a ajuns? Să îţi postezi farfuria cu mâncare? Ăsta e succesul artistic?”.

Dar cu toate criticile, fotografia a fost apreciată de mii de fani, semn că Andreea este iubită şi apreciată.