ANDREEA BĂNICĂ s-a pozat în lenjerie intimă, iar fanii au mustrat-o: „Maturizează-te!”

banica

Andreea Bănică are un corp demn de invidiat la 38 de ani şi a demonstrat de multe ori că este lipsită de inhibiţii chiar dacă este aspru criticată de cele mai multe ori.

În această dimineaţă artista s-a fotografiat în lenjerie intimă în timp ce îşi bea cafeaua, iar fanii în loc să o laude pentru privelişte au început să o certe. „Într-adevăr arăţi foarte bine, dar sa pui poze cu tine în chiloţi pe Facebook mi se pare deja prea mult. Ai un copil, ce educaţie îi dai?” sau „De 15 ani tot în chiloţi pozezi. Maturizează-te odată! Fii o doamnă!”, au fost unele dintre comentarii.

Pe de altă parte, aşa cum era şi normal, Andreea a primit şi multe complimente din partea admiratorilor care au răsplătit imaginea cu peste 10.000 de like-uri într-un timp foarte scurt de la postare.

După o relaţie de 15 ani, Lucian Mitrea şi Andreea Bănică au hotărât să se căsătorească. Pe 29 iunie 2008 au făcut nuntă în faţă a 200 de invitaţi, la Catedrala Sf. Spiridon. Atunci, mireasă a purtat un joben în miniatură, o rochie mini brodată din belşug cu cristale Swarowsky şi trena lungă. La nici două luni, Andreea Bănică a anunţat că este însărcinată, iar pe 7 mai 2009 s-a născut Sofia Maria.