Andreea Mantea a purtat o rochie de 20 de kilograme. Ce reacție a avut

Andreea-Mantea-620x349

Andreea Mantea și Bursucu (Adrian Cristea), prezentatorii emisiunii ”Se strigă darul”, ce va începe în curând la Kanal D, au filmat recent o nuntă spectaculoasă în Țara Oașului. Bruneta a fost nevoită să poarte o rochie de 20 de kilograme la filmări.

Evenimentul a fost un show în sine datorită costumelor viu colorate purtate de prietenele miresei, fete numa’ bune de măritat. Purtând fuste ample, înfoiate, deasupra genunchiului, centuri late din piele neagră și basmale tradiționale, “nuntașele” au fost sursă de inspirație pentru Andreea Mantea. Aceasta s-a conformat portului popular din zonă și a purtat o băsmăluță verde și o rochie înflorată.

“Dacă ești în Țara Oasului și vrei să te măriți, ține-te bine că te așteaptă un mare chin! Mireasa tocmai ce a fost împletită! Să vedeți ce are pe cap!”, a avertizat Andreea Mantea. “Chinul” miresei provenea din faptul că purta pe cap un fel de “coif” decorat cu foarte multe mărgele, iar la gât avea alte câteva zeci de șiraguri de astfel de podoabe. Nici miniona Andreea Mantea nu a fost scutită de “povară”: rochia viu colorată cântarea nu mai puțin de 20 de kilograme.

Volubilă și pusă pe distracție, Andreea Mantea a făcut față cu brio situației: când mireasa nu a putut să bea din sticlă cu “suc natural de prune de 52 de grade”, din cauza podoabelor de la gât ce nu îi permiteau să își îndoaie mâna, Andreea s-a oferit să guste din sticlă în locul ei!

Vedeta Kanal D a fost îmbiată și în alt mod de către doamnele în vârstă prezente la nuntă: “Andreea, rămâi aici la noi în Țara Oașului, să îți găsești un oșan!”. Andreea a tranșat pe loc situația, deși oferta cu feciori îmbrăcați în costume populare tradiționale era destul de generoasă în jurul ei. “Mai bine fără, decât așa împodobită!”, a concluzionat această înainte să intre în horă.