Andreea Mantea doarme în ţinute extrem de sexy FOTO

Mantea1

Andreea Mantea le-a făcut o surpriză matinală prietenilor săi virtuali şi le-a arătat în ce ţinute sexy doarme îmbrăcată. Bruneta s-a pozat alături de fiul său, dar a lăsat la vedere un detaliu incendiar.

Căldură mare, mon cher, ar spune şi Andreea Mantea care se pare că nu iese din ţinutele provocatoare nici când se află în intimitatea casei sale, scrie spynews.ro. Bruneta a postat pe contul său de socializare o imagine în care apare alături de micuţul ei, David, însă toţi ochii s-au îndreptat către sutienul ei care pare prea mic pentru nişte sâni atât de voluptoşi.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Andreea Mantea a ţinut să le ureze prietenilor săi virtuali un început de zi extrem de bun, dar chiar şi fără acest mesaj suntem siguri că după ce a postat această fotografie nici nu mai era nevoie de alte completări.”Bună dimineaţa! Să aveţi o zi frumoasă! Cine a plecat deja la muncă şi cine mai leneveşte în pătuţ? „

Mantea si copil

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv. În viaţa personală, are un băieţel, David, pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!