Andreea Mantea l-a alaptat pe micutul David in public

Mantea1

Indragita prezentatoare a show-ului WOWbiz a fost incercata de numeroase stari si emotii, odata cu venirea pe lume a fiului ei, emotii nemaintalnite pana acum si greu de descris in cuvinte.

Intr-un interviu pentru ziarulring.ro, Andreea Mantea a vorbit despre relatia cu fiul ei, problemele cu care s-a confruntat pe parcursul maternitatii, dar si momentele care ii aduc in permanenta zambet.

„Sunt atatea sentimente in acele momente incat mi-e greu sa le adun, sa le pun in niste propozitii care sa exprime tot ceea ce am simtit. Abia cand a aparut David mi-am dat seama ce este este fericirea. Eu nu stiu ce nume sa dau acelui amalgam de sentimente pe care l-am avut in momentul in care mi-am auzit copilul tipand, la nastere. Eu l-am strigat, el a tacut cand mi-a auzit vocea, apoi mi-a fost pus in brate. Cred ca atunci simti TOT: si binecuvantarea lui Dumnezeu si iubirea adevarata – toate sentimentele frumoase puse intr-un “pachetel” foarte frumos. Cand iti “intalnesti” copilul simti ca plutesti, ca esti cel mai important om de pe fata Pamantului. Simti ca ai fost atinsa de un inger si ca toti ingerii sunt acolo cu tine. Nu stiu sa explic mai mult!”, a spus Andreea Mantea.

Primele luni

„Vreo trei luni, pentru ca nu ma odihneam suficient, nu am avut niciun fel de ajutor si am fost singura. Din cauza ca nu ma odihneam, nu prea aveam lapte. Iar cand am inceput sa am, nu am stiut ce sa mananc! In functie de ce mancam eu, “manca”, din lapte, si el. Daca mie imi era rau, ii era si lui! Si ma durea sufletul ca ii faceam rau. Si, mancand putin, aveam si lapte putin. Iar eu mancam putin de teama sa nu ii fac rau. Sunt probleme de proaspata mamica, toate mamele se confrunta cu ele. O problema pe care am avut-o si eu se refera la acel moment cand copilul vrea sa manance mai mult lapte decat ai tu si nu ai de unde sa ii dai. Si atunci trebuie sa apelezi la o formula de lapte praf. Si primind acel lapte praf, ca si completare la alaptat, copilul vede ca din biberon curge mai usor. Si nu mai trebuie sa depuna acea “munca” de a suge laptele de la san. Plange si respinge sanul! Si este o durere pentru mama sa vada asta! (…) Am alaptat, sunt pro alaptat. Cei care critica faptul ca iti alaptezi copilul in public sunt niste ipocriti. Evoluam, evoluam, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne departam de esenta vietii. Si ei, la randul lor, au fost alaptati de mamele lor! Daca trebuie sa iesim, sa rezolvam treburi si sa ne luam copilul cu noi – astea sunt vremurile! Sau ar trebui sa stam sa ne mulgem si sa punem laptele la borcanel ca sa nu ii deranjam pe unii?”, a mai adaugat bruneta.