Andreea Mantea si Bursucu se pregatesc de nunta! „Se striga darul!”

Nunta

Andreea Mantea si Bursucu au dezvaluit la ”WOWBiz” ca vor prezenta in curand, la Kanal D, emisiunea „Se striga darul!”, un show prin intermediul caruia indragitii prezentatori vor fi alaturi de tineri insuratei in cea mai frumoasa zi a vietii lor. Cei doi vor merge prin tara sa descopere traditii de nunta dintre cele mai frumoase si sa stranga zestrea mirilor.

Andreea si Bursucu se afla acum in cautare de viitori miri si mirese, astfel ca  toti cei care ii doresc pe acestia la nunta lor se pot inscrie la castingul pentru emisiune „Se striga darul!” trimitand un email, cu informatiile de mai jos, la adresa sestrigadarul@kanald.ro.

Sunt necesare:

–          NUME, PRENUME
–          VARSTA
–          NATIONALITATE
–          DATA NUNTII
–          POZE CU MIRELE SI MIREASA
–          LOCATIE NUNTA
–           NUMAR DE TELEFON

„E rost de distractie, artisti, surprize, mancare, bautura, se fura mireasa, se arunca buchetu… Daca vreti nunta perfecta, ne chemati pe noi! Trebuie sa intrati pe www.kanald. ca sa va inscrieti, noi nu venim nepoftiti”, a marturisit Bursucu’ pentru WOWbiz.

„Esti praf, asa gusturi ce ai… Mai bine te apucai de taiat ceapa! Aceasta rochie e superba, dar nu e pentru mine, nu ma marit eu. Ne-am gandit sa facem, pe timp de vara, un proiect iubit de telespectatori: sa mergem la nuntile oamenilor! Emisiunea se numeste ‘Se striga darul’! Stabilim pozele, traditiile, sa nu ne ia lumea la bataie in functie de zone.

Uite, in anumite zone, dupa ce se aduna darul, se da foc soacrei si ea trebuie sa danseze asa. Trebuie sa stim ce dorinte vreti voi, poate vi le indeplinim”, a marturisit Andreea Mantea.

Aflati in platoul emisiunii WOWbiz, cei doi prezentatori Kanal D au fost supusi unui test ca sa afle daca se insoara sau se marita anul acesta. Bursucu’ a trebuit sa manance din ceaun, iar Andreea Mantea sa caute ravase in tort. Din nefericire, Bursucu’ a mancat fasole cu ciolan direct din ceaunul de pe masa in loc sa isi puna in farfurie, semn ca va ramane burlac. Vedeta Kanal D si-a programat nunta anul acesta, in august.

Andreea Mantea a avut 3 sfori langa tort care, la capat, aveau legate 3 obiecte, unul fiind o verigheta. Daca o va trage pe aceea, se va marita anul acesta, daca nu… ramane singura! Din nefericire, a tras un ravas cu un cercel de pus in limba.