Andreea Mantea: „Te sperii dacă vezi ce am acasă”. Cum îşi creşte bruneta copilul

Mantea1

De când a devenit mamă, viaţa Andreei Mantea s-a schimbat complet. Prezentatoarea TV încearcă să îşi crească băieţelul cât mai sănătos şi apelează la tot felul de trucuri în acest sens.

Andreea Mantea se simte pe deplin împlinită de când a devenit mamă. Bruneta a povestit, pentru ziarulring.ro, cum îl creşte pe micuţul David şi ce îşi doreşte pentru el.

„Cei care critică faptul că îţi alăptezi copilul în public sunt nişte ipocriţi. Evoluăm, evoluăm, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne depărtăm de esenţa vieţii. Si ei, la rândul lor, au fost alăptaţi de mamele lor! Dacă trebuie să iesim, să rezolvam treburi si să ne luăm copilul cu noi – astea sunt vremurile! Sau ar trebui să stăm să ne mulgem şi să punem laptele la borcănel ca să nu îi deranjăm pe unii?”, a spus ea, pentru sursa citată.

Cât despre alimentaţia micuţului, Mantea recunoaşte că recurge la tot felul de trucuri „din bătrâni” pentru a păstra legumele şi fructele cu care îl hrăneşte pe David.

„Aduc mancare din provincie, de la oameni de la ţară, din grădinile lor proprii. Mi-am dezvoltat un sistem de păstrare a legumelor – mi-am luat lăzi, mi-am luat paie, ţin merele în hârtie cerată. Te sperii daca vezi ce am acasa! Am morcovi, sfecla, telina, radacini de patrunjel pastrate in nisip, asa cum procedau bunicii nostri inainte.Vreau ca David sa manace cum am mancat eu in copilarie. Pentru ca in copilarie poti sa il controlezi – mai tarziu, cand creste, este mai greu! Vreau sa manance orice, cat mai natural!”, a mai dezvăluit  prezentatoarea TV.