ANDREEA MARIN, geloasă pe succesul rivalei sale de-o viaţă: Mihalea Rădulescu

Andreea Marin

E oficial că fosta „Zână a Surprizelor” va reveni pe micile ecrane. Andreea Marin (41 de ani) va prezenta și va realiza la TVR1 o emisiune pentru femei. Vedeta a făcut acest anunț într-un interviu. Click! a aflat motivul pentru care Andreea a luat această decizie.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!

După ce mai mulți ani a fost regina audienţelor cu emisiunea „Surprize, Surprize” de la postul naţional de televiziune, Andreea Marin a luat o pauză de pe micile ecrane. Însă iată că vedeta nu mai poate sta departe de platourile de televiziune nici o clipă în plus. Se pare că ce a îndemnat-o să revină în lumina reflectoarelor e în directă legătură cu rivala ei, Mihaela Rădulescu (46 de ani).

Mihaela Rădulescu e răsfățată de șefii din PRO TV

„Andreea Marin va veni cu bani de acasă ca să facă noua emisiune de la TVR. Ea este cea care aduce sponsori, tot ea aduce banii de acasă, iar noi cei de la TVR îi oferim doar spațiu de emisie. Nici echipa cu care face emisiunea nu este a noastră, pentru că sunt oamenii ei pe care tot ea îi plăteşte din propriul buzunar”, au explicat, în exclusivitate pentru Click!, surse din Televiziunea Română.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Se zvoneşte că Andreea Marin ar fi în continuare geloasă pe succesul rivalei Mihaela Rădulescu, care este în juriul de la „Românii au talent” și are mare priză la public. În plus, Răduleasca e foarte apreciată de șefii din PRO TV, care se pare că ar vrea să-i dea pe mână încă un show, de tip reality, „Supravieţuitorul”.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost mereu rivale şi și-au copiat aproape mereu faptele, atât în cariere, cât şi în viaţa de familie. Amândouă au prezentat show-uri mari de divertisment şi au fost căsătorite cu Ştefan Bănică jr. (48 de ani). În 2012 au fost chiar colege, căci au prezentat la Realitatea TV două formate diferite.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei