ANDREEA RAICU, schimbare radicală în viaţa ei: la ce a renunţat VEDETA

Andreea Raicu

În copilărie și adolescență, Andreea Raicu (38 de ani) era foarte dezordonată. Vedeta a mărturisit acest lucru recent, pe bogul personal. În povestea cu pricina, bruneta a dezvăluit câteva amănunte surprinzătoare din viața sa.

„Niciodată nu m-am gândit că mă va preocupa acest subiect: ordinea! (…) Toată viața mea am fost dezordonată! (…) Nu vă spun cât de exasperată era mama mea când eram mică. Încerca în fel și chip să mă facă să devin ordonată. A trecut de la vorbe frumoase la pedepse, de la cadouri la amenzi, dar nimic. Nu reușea…”, mărturisește Andreea Raicu pe blogul său. „O mare parte din viața mea am fost dezordonată! Știu, nu vă vine să credeți!”, a mai adăugat ea.

Bruneta a povestit pe blogul personal ce a determinat-o să se schimbe radical: „Provocarea cea mai mare a început în mometul în care nu reușeam să îmi mai găseasc lucrurile. Nu o să vă vină să credeți ce făceam spre disperarea mamei mele! Nici mie nu-mi vine să cred acum când mă uit în urma! Când aveam câte o întâlnire, începeam să caut în dulap câte o bluză sau o pereche de pantaloni pe care voiam neapărat să le port atunci! În grabă și cu mulți nervi, pentru că nu voiam să întârzii, dădeam jos din dulap toate hainele ca să găsesc ce căutam. Iar în urma mea rămânea dezastrul!”.

Schimbarea s-a produs destul de rapid, contrar așteptărilor: „Probabil că nu v-ați fi imaginat asta niciodată despre mine, dar, da, am fost extrem de dezordonată! Iar acum îmi dau seama că am fost și foarte norocoasă, fiindcă am avut oameni în viața mea care să strângă tot timpul după mine. Dar anii au trecut și nu mi-am imaginat niciodată că mă voi schimba atât de mult. Practic, am trecut de la o extremă la cealalta! Spre mirarea mamei mele, am devenit cea mai ordonată persoană din lume!”.

Andreea raicu a dăzvălui și secretele care au ajutat-o să devină cu totul altă persoană. „Totul a început în momentul în care am ales să fac ordine în interiorul meu, în ce se întâmplă cu mine și cu mintea mea, în viața mea. (…) Acum, dacă se întâmplă sa fie dezordine in casa mea, recunosc ca am un disconfort. Am învățat să renunț la tot ce nu-mi mai era de folos… În ultimii ani, eu am ales să mă despart de tot felul de lucruri adunate de-a lungul timpului care îmi umpleau casa și cu care nu aveam ce face. Și la fel am facut și cu hainele! Acum, dressingul meu nu mai este burdușit de atâtea haine (unele nu mai vedeau lumina zile de ani!). Am învățat să mă despart de ceea ce nu îmi mai folosește și aici nu mă refer doar la haine, ci și la experiențe, lucruri, oameni. Poate că sună dur, dar cărându-le mereu după noi sau în noi, suntem veșnic împovărați cu o greutate care nu ne mai ajută la nimic. Dimpotrivă, ne ține în loc!”, este de părere Andreea Raicu, în articolul publicat pe blogul ei.

„Ne schimbăm, evoluăm, ne plac alte lucruri, vrem altceva, mergem în direcții diferite. E important să înțelegm că fiecare are drumul lui în viață și că nu toți ne dezvoltăm în aceeasi direcție, că nu toată viața ne plac aceleași lucruri și că oricând ne putem răzgândi. Iar asta n-ar trebui să ne frustreze și să ne sperie. E normal ca la 30 de ani să fim o altă fațetă a celor care eram la 20 de ani! Altfel, cum ne-am mai dezvolta?”, a mai scris Andreea, pe blogul personal.